Master Student Guides – Wintersemester 2020

Masterorientierungsveranstaltung / MASTER ORIENTATION EVENT

1. Oktober um 15:00 Uhr vor dem NIG (Universitätsstraße 7) / October 1st, 3 pm, in front of NIG

Wir, die Master Student Guides wollen euch helfen, den Master Kultur- und Sozialanthropologie und CREOLE zu meistern. Es sind sowohl Studierende, die gerade erst angefangen haben als auch jene, die schon im Studium weiter fortgeschritten sind, eingeladen zu kommen. Für mehr Informationen schreibt uns auf folgende Email-Adresse: msg.ksa@univie.ac.at. Weitere Termine werden noch angekündigt.

Wir freuen uns auf euer Kommen,
Markus, Sladjana und Stefan
---------------------------------------------

We, the master student guides, would like to support you on the path through the Social and Cultural Anthropology and CREOLE programmes. Whether you are starting with the first semester or are already well into the programme - you are welcome to join the meeting. During the Corona situation personal contact at the university is in high esteem, thus we provide this meeting. For more information you can write to msg.ksa@univie.ac.at. More dates will be announced soon.

We are looking forward to meet you,
Markus, Sladjana and Stefan

deko